Logo Søg Åben menu
Ahmed Akkari

Ahmed Akkari

Ahmed Akkari f. 1978, er uddannet folkeskole-lærer og cand.pæd. med videreuddannelser i ledelse og personalehåndtering. Han er født i Libanon og kom sammen med sin familie til Danmark i 1985 som flygtning fra borgerkrigen. Som 16-årig blev han hvervet af det islamistiske miljø i Aalborg. Han blev hurtigt fanget af troen og indtog få år senere prædikestolen som en af landets yngste prædikanter. Efter at være flyttet til Aarhus begyndte han at fungere som imam med opgaver i det islamistiske miljø i hele Danmark.

 

I 2005 var han med til at forme det initiativ, der udløste Muhammedkrisen. Det gjorde ham til et kendt ansigt uden for de religiøse rækker. I dag har Ahmed Akkari vendt ryggen til islamismen og sit gamle miljø.

Relaterede emner

Min afsked med islamismen - Muhammedkrisen, dobbeltspillet og kampen mod Danmark

Bog

Min afsked med islamismen - Muhammedkrisen, dobbeltspillet og kampen mod Danmark

Ahmed Akkari

Som 16-årig blev flygtningedrengen Ahmed Akkari hvervet af det islamistiske miljø omkring moskeen i Danmarksgade i Aalborg. Få år senere var han blevet en toneangivende imam, der prædikede i moskeer overalt i Danmark. Og i 2006 blev han talsmand for den gruppe af muslimske foreninger, der ydede et afgørende bidrag til optrapningen af Muhammedkrise

PeoplesPress.dk
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter