Logo Søg Åben menu
Alex Uth

Alex Uth

Alex Uth debuterer med en ekstremt stemningsfuld fantasy-roman, der trækker på folkeminder, overtro og frygt og koger det hele sammen til en tyk, sort heksebryg af spænding.

Alex Uth har i årevis været en af de mest respekterede forfattere i rollespilsmiljøet, og hun har levet og åndet for historiefortælling hele sit voksne liv. Senest har hun skrevet historie til det prisvindende danske online-spil Seed.

Relaterede emner

Marskens hemmelighed

Bog

Marskens hemmelighed

Alex Uth

"En høj, mørk skikkelse ragede op i den tiltagende skumring. For tynd, for bøjelig, for forkert til at være et menneske. Vandet drev af tunge, lasede skørter der aldrig havde været rigtigt tøj, men mere nogens idé om hvordan menneskenes tøj måtte se ud. Selv på afstand kunne Heirik se de rådne knogler og sener, der stak ud mellem laserne.

Marskens konge

Bog

Marskens konge

Alex Uth

Få skridt fra brønden stod en kvinde i månelyset, rank og tynd som et siv med klynger af tynde, mørke fletninger bundtet op på sit hoved. Hun havde et smalt ansigt med høje, benede kinder og en lille mund. Huden var som bugen på en bundfisk, bleg og spættet og våd.   Fanke blev siddende på knæ. Hun kunne ikke røre sig, kunne ikke tænke. Kro

PeoplesPress.dk
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter