Logo Søg Åben menu
Anette Prehn

Anette Prehn

Anette er sociolog, foredragsholder og entreprenør i Centre for Brain-Based Leadership and Learning. Hun arbejder med at oversætte hjerneforskning til hverdagssprog med enkle metoder, der kan bruges af almindelige mennesker. Anette arbejder typisk med ledere og medarbejdere, men i denne bog tager hun for første gang fat på hjernens spilleregler i forhold til børn – inspireret af egne erfaringer som mor og bonusmor og projekter i pædagogiske institutioner.

Anette er forfatter til bøgerne Coach dig selv – og få hjernen med til en forandring samt Play Your Brain. Hun har arbejdet flere år i udlandet, men bor i dag igen i Danmark med sin familie.

Relaterede emner

Hjernesmarte børn

Bog

Hjernesmarte børn

Anette Prehn

Hjernesmarte børn har brug for hjernesmarte voksne. Når børn er omgivet af forældre, lærere og pædagoger, der forstår sig på hjernens logik, bliver de markant styrket i deres evne til at lære nyt, håndtere forandringer, regulere følelser og mestre livet. Hjernesmarte voksne pakker ikke børn ind i vat eller fejer curlingagtigt for deres fødder.

Hjernesmart Ledelse

Bog

Hjernesmart Ledelse

Anette Prehn

En hjernesmart leder er en, der kender hjernens spilleregler. Og som ved, at alt handler om forbindelser – forbindelser oppe i lederens hjerne, i medarbejdernes hjerner og forbindelserne mellem jer som mennesker og kolleger. Spørgsmålet er nemlig ikke, om du som leder sætter dig spor i dine medarbejderes hjerner, men hvilke spor du sætter. 

PeoplesPress.dk
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter