Logo Søg Åben menu
Anne Larsen

Anne Larsen

Anne Larsen, forfatter, foredragsholder og madskribent - holder foredrag, der tager udgangspunkt - ikke kun i madopskrifter - men i livet på godt og på ondt. Hvordan færdes man i sundhedsjunglen, og hvad er det, der får os til at vælge som vi gør. Tager vi del i den bedste del af livet, bør vi være opmærksomme på, at maden og for den sags skyld også motionen, er topscorer når det gælder energi og kræfter?

God energi - giver god energi. Hvordan kigger man ind i sig selv og bearbejder den selvransagelse, som mange idag har fået øje på? Det er tanken, bag handlingen, der er vigtig, og hvordan tænker man "de rigtige tanker" - og hvordan forvandler man en stresset hverdag, til sin egen gode historie? Kvinder, mænd, børn, parforhold - det gode måltid og den gode samtale er i centrum.

Ernæringsmæssigt er man tit i tvivl om, hvilken "religion" man skal følge. Følg din egen! Skriv din egen drejebog og følg dit hjerte.

Humoristisk og helhjertet guider Anne Larsen os rundt i sit eget liv og giver de bedste råd fra sine egne erfaringer, videre. Anne Larsen har udgivet kogebogen Anne Larsens Køkken hos People's Press i 2008.

Relaterede emner

anne-larsen_n.jpg

Bog

Anne Larsens køkken

Anne Larsen

Efter et par års tavshed på kogebogsfronten er Anne Larsen nu endelig klar med en ny kogebog. Den indeholder godt 200 opskrifter fra madskribentens eget køkken, dvs. mad, som Anne selv holder af at spise. Og så er det mad, som alle kan lave. De fleste kender Anne Larsen som slankeekspert, og mange husker hende stadig for hendes kødskylning i mad

PeoplesPress.dk
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter