Logo Søg Åben menu
Anne Linnet

Anne Linnet

Anne Linnet, født 1953, debuterede som 17-årig i Tears og har siden dannet orkestrene Shit & Chanel, Anne Linnet Band og Marquis de Sade. Hun har også skrevet musik til tekster af Tove Ditlevsen og Johannes Møllehave samt udgivet en række soloplader, bl.a. Jeg er jo lige her, som med mere end 500.000 solgte eksemplarer er et af de bedst sælgende albums i Danmark nogensinde. 
 
Ud over sit arbejde som komponist og tekstforfatter har Anne Linnet udgivet tre bøger: digtsamlingen Glimt (1983), erindringsbogen Hvor kommer drømmene fra (1999) og Testamentet (2012).
Se også:   Website   -   Facebook   -   Youtube

Reference udtalelser


Relaterede emner

Glimt

Bog

Glimt

Anne Linnet

GLIMT – Blandede billeder og sange er en samling tekster fra den dengang 30-årige rockmusikers liv. I en mosaik af indtryk skildres alt fra de vilde turneer med Shit & Chanel til en række kærlighedsmøder og den første store sorg, da faren dør alt for ung. Bogen udkom første gang i 1983.

Testamentet

Bog

Testamentet

Anne Linnet

Testamentet er Anne Linnets egen beretning om musikken og kærligheden i sit liv, om historierne – og mændene/kvinderne – bag sine mange sange og om de tab, der måtte fordrives med smerte.   Mit lydbillede inde i hovedet er totalt forandret. Jeg hører piskeslagene i trommesættet og den skælvende energi i min nye synthesizer, Jupiter 8, som

Hvor kommer drømmene fra

Bog

Hvor kommer drømmene fra

Anne Linnet

Første del af Anne Linnets erindringer fører os tilbage til det trygge århusianske hjem, hvor hun voksede op med sine tre brødre. Det er halvtredsernes og tressernes barndomsland, hvor horder af unger leger hele dagen i deres egen verden, og hvor det er muligt at tilbringe timer alene og uset i et yndlingstræ. Men det er også mødet med Holger Laum

PeoplesPress.dk
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter