Logo Søg Åben menu
Carsten Sommerskov

Carsten Sommerskov

Carsten Sommerskov har 25 års erfaring med undervisning i selvværdstræning, positiv energi og hjælp til søvnproblemer. Han er desuden efterspurgt foredragsholder, og hans populære cd’er til børn sælges i store oplag og er udkommet på flere sprog. Se mere på:
www.fililumbur.dk

Relaterede emner

Fililumbur - Du er en stjerne

Bog

Fililumbur - Du er en stjerne

Birde Poulsen - Carsten Sommerskov

Kender du Fililumbur? Fililumbur er en sød lille drage, som ligger i din seng om natten, og som tager dig med på spændende rejser.    I dag skal du møde Stjernekasteren og en masse søde dragevenner, der alle sammen har brug for din hjælp! Fililumbur-bøgerne er selvværdstræning og sovehjælp til børn. Godnathistorier der virker.

Fililumbur i Nisseland

Bog

Fililumbur i Nisseland

Birde Poulsen - Carsten Sommerskov

Kender du Fililumbur? Fililumbur er en sød lille drage, der passer godt på dig om natten, og som tager dig med på spændende rejser. I dag skal du til nisseland, for drillenisserne har været på spil, og nu har de alle sammen brug for din hjælp.  Fililumbur-bøgerne er selvværdstræning og sovehjælp til børn. Godnathistorier der virker.

Fililumbur i drømmeland

Bog

Fililumbur i drømmeland

Birde Poulsen - Carsten Sommerskov

Kender du Fililumbur? Fililumbur er en sød lille drage, som flyver dig hele vejen til drømmeland. I drømmeland har de brug for din hjælp, for de har store problemer med Godnattergalen og Sovedyret, der holder hinanden vågne. Det er godt, at du hjælper, så alle snart kan falde glade i søvn igen! Fililumbur-bøgerne er selvværdstræning og s

PeoplesPress.dk
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter