Logo Søg Åben menu
Christian Ørsted

Christian Ørsted

Ledelsesrådgiver, underviser og foredragsholder.


Forfatter til Livsfarlig ledelse (Peoples’Press 2013)– nr. 1 på Dagbladet Børsens bestsellerliste og nu ude i 9. oplag.

 
Christian har i 15 år undervist tusindvis af ledere og rådgivet danske og internationale virksomheder. Et arbejde, der har udløst talrige priser, bl.a. en bronze-løve i Cannes. Christian er desuden kendt som ledelsesekspert fra bl.a. DR2 Deadline, Aftenshowet og Dagbladet Børsen.
 
Bestsellerbogen Livsfarlig ledelse af Christian Ørsted udkom på People’s Press 6. juni 2013 og fik 6 ud af 6 stjerner i anmeldelsen af Berlingske Business der kaldte den "en kandidat til en af årets bedste ledelsesbøger”. Kendt fra Aftenshowet, TV2/Lorry Lounge, DR P3, Berlingske Business, Børsen og mange andre medier.
 
Desuden er Christian en populær foredragsholder – både i bestyrelseslokaler, ved temadage og gæsteforelæser på CBS og Københavns Universitet på MBA- og ph.d.-studierne. Christian Ørsted kan kontaktes gennem sin egen virksomhed, Ørsted Udvikling & Ledelse.

Se også:   Website   -   Youtube

Relaterede emner

Livsfarlig ledelse

Bog

Livsfarlig ledelse

Christian Ørsted

Hvordan kan vi være verdens lykkeligste nation og alligevel brænde ud som aldrig før? De sidste 100 år har vi udviklet stærke psykologiske mekanismer og ledelsesprincipper, der har øget vores effektivitet og ført til enorm fremgang. Men de har vist sig at have en uhyggelig slagside. Vi kan i dag styre og engagere folk i en grad, så de s

PeoplesPress.dk
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter