Logo Søg Åben menu
Ditte Ingemann

Ditte Ingemann

er kogebogsforfatter, madfotograf og opskriftsudvikler – med bachelor i ernæring og sundhed. Står bag den populære blog www.thefoodclub.dk, hvor hun skriver om mad og deler ud af sine opskrifter.

Relaterede emner

Fermentering

Bog

Fermentering

Ditte Ingemann - Shane Peterson - Søren Ejlersen

Der er noget i gære i restaurantkøkkener verden over. Helt bogstaveligt. Og nu kan du gøre kunsten efter i dit eget køkken. I FERMENTERING finder du 35 nemme opskrifter på fermenterede grøntsager og frugter. Vi guider dig i gang med den klassiske SAUERKRAUT, den spicy koreanske KIMCHI og den læskende te-drik KOMBUCHA. Vi videreudvikler

Blender

Bog

Blender

Ditte Ingemann - Søren Ejlersen

ENDNU NEMMERE, SUNDERE OG VILDERE END AT JUICE!Søren Ejlersen og Ditte Ingemann giver dig 177 opskrifter på livgivende GREENIES og styrkende SMOOTHIES – fra de nemme og børnevenlige til de vilde og voksne. Et helt nyt drikkeunivers af blendede frugter, grøntsager, nødder og superfoods. Og det eneste, du behøver for at forvandle alverdens sunde

Fermentering 2.0 - Kondimenter

Bog

Fermentering 2.0 - Kondimenter

Ditte Ingemann - Søren Ejlersen

I FERMENTERING 2.0 dykker Søren Ejlersen og Ditte Ingemann dybere ned i den urgamle konserveringsmetode fra bestselleren FERMENTERING. Hvad er det for processer, der ligger bag tidens største kulinariske trend – i mulden, på marken, i munden og i maven? Hvilke gastronomiske glæder er der, når vi gærer og gemmer på glas? Og hvordan påvirkes vores in

PeoplesPress.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter