Logo Søg Åben menu
Franciska Olsen

Franciska Olsen

FRANCISKA Dina Buchardt Olsen
Født 1998


Franciska eller ”Franne”, som de fleste kalder hende, er en sand mester til alt, der har med bagværk at gøre. Hun kan trylle de lækreste cookies, som man bare har cravet hele dagen, frem på et minut. 

Hun har sine favoritter her i bogen, det er croque monsieur og carpaccio. Hun er glad for mad og elsker det meste, dog skal man ikke byde hende på kogte æg eller hamburgerryg.
Så rynker hun på næsen! 

Franciska er et party-animal – hun elsker middage og fester og går helst ikke glip af en eneste. Hun er også den perfekte værtinde og arrangerer gerne fester både  hos os og for sine venner.
Og hun er GOD til det.

Man fanger hende altid i dyb koncentration, når hun laver mad, og tit med en lidt fræk, truttende mund. Sådan er hun nemlig. Hun kokkererer med stil, og hun kan godt lide, at det hele skal være lidt lækkert, også hende selv. Tro mig, hun ser sig selv som en ung Nigella Lawson – en ægte køkkengudinde. Men hun er ikke bange for at tage fat, og der er ingen som hende, der på få minutter kan cleane et køkken, så det står snorlige og shiny. Hun er helt sikkert min yndlingsperson at være i køkkenet med.
 


Rosita

Relaterede emner

Bistro

Bog

Bistro

Franciska Olsen - Rosita Olsen

Hvor cool ville det ikke være at smide en ordentlig bunke krabbekløer på bordet, næste gang du får vennerne på besøg? Eller at im-ponere dit middagsselskab med hjemmelavede nuggets – som helt sikkert er bedre end Mac’ens – efterfulgt af en kage opkaldt efter en russisk ballerina? BISTRO er fuld af opskrifter på den festlige, den søde, den smar

PeoplesPress.dk
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter