Logo Søg Åben menu
Henrik Groen

Henrik Groen

Hendrik Groen begyndte sin dagbog på det litterære Torpedo Magazines hjemmeside. Om romanen har han udtalt: Der er ingen sætninger, som er løgn, men samtlige ord er ikke sande.

Hendrik Groen har udviklet sig til Hollands mest usandsynlige helt og er blevet et kulturelt fænomen i sit hjemland. Han og hans berømte, men anonyme, forfatter er ved at erobre læsere verden over, også de, der har det meste af livet foran sig.   
Forsøg på at få noget ud af livet - Hendrik Groens hemmelige dagbog er solgt til udgivelse i 35 lande, har ligget på bestsellerlisten de fleste steder og har vundet Hollands store pris som årets bedste roman. Bogen er solgt i over 100.000 eksemplarer i sit hjemland.

Relaterede emner

Forsøg på at få noget ud af livet

Bog

Forsøg på at få noget ud af livet

Henrik Groen

Hendrik Groen er ganske vist gammel, men han ligger ikke for døden. Hans daglige spadsereture bliver kortere, og hans besøg hos lægen oftere, end han har lyst til. Teknisk set er han ... ældre. Men livet har vel mere at byde på end tynd te og tørre potteplanter, alderen til trods?  Hendrik sætter sig for at føre logbog over et år af sit l

PeoplesPress.dk
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter