Logo Søg Åben menu
Henrik List

Henrik List

Henrik List har skrevet om film i 1000 Øjne, Levende Billeder, Øjeblikket, Euroman og Berlingske Tidende igennem over 15 år. Et udvalg af hans artikler om og anmeldelser af 1990’ernes film – samt interviews med nogle af årtiets mest markante internationale instruktør- og skuespillernavne – er samlet i antologien Deadline 2000 – Remix fra 90’erne.

Henrik List er kulturskribent på Berlingske Tidende, indenrigsredaktør på Magasin Schäfer og forfatter til en række bøger. Senest har han fået udgivet novellesamlingen Pussyland – Historier fra Amerika (2001), klummeudvalget Henne om hjørnet – Udvalgte klummer 1995-2002 (2002) og biografien Katja Kxxx – Stjerne i syndens by (2003).

Relaterede emner

Kameraet i hovedet

Bog

Kameraet i hovedet

Henrik List

- Fear X og Nicolas Winding Refn For første gang nogensinde har en journalist fulgt en dansk filmproduktion fra idé over manuskriptskrivning og optagelser til verdenspremieren på den prestigefyldte Sundance Film Festival i USA. Resultatet er en unik filmbog med et uhørt, ucensureret blik bag kulisserne i dansk film. Henrik List har ig

PeoplesPress.dk
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter