Logo Søg Åben menu
Jan Fog

Jan Fog

(f. 1949), er ejendomsmægler med speciale i liebhaveri. Fog blev student fra Hellerup Gymnasium i 1968 og cand.jur. fra Københavns Universitet i 1976. Han arbejdede i sin gymnasietid som sælger for Det Sønderjyske Lotteri, hvor han var et kendt ansigt på Strøget i København med sin lille MG, som han solgte lotterisedler fra. Som nyuddannet var Jan Fog ganske kort ansat i et advokatfirma. Efterfølgende arbejdede han i salgsafdelingen i InWear, og 1977-1978 var han direktør for Dahotex. Siden 1978 har Jan Fog været selvstændig ejendomsmægler.
 

Jan Fog er bl.a. kendt fra TV 2-programmet Liebhaverne produceret af Koncern TV, hvor han medvirker sammen med kollegaen Pernille Sams.

Relaterede emner

I første række - overklassen indefra

Bog

I første række - overklassen indefra

Jan Fog - Karin Heurlin

De fleste kender rygterne om ejendomsmægleren Jan Fog med den røde Ferrari og millionvillaerne ned til Øresund. Men de færreste kender den sande historie. I bogen fortæller Jan Fog ærligt om sin vej til den økonomiske top helt tilbage fra dengang, han var klassens umulige elev, der endte hos skolepsykologen.   Ligesom boligerne har en høj pr

PeoplesPress.dk
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter