Logo Søg Åben menu
Joe Cross

Joe Cross

Start din egen juice-revolution med bogen fra den kendte og populære pioner, Joe Cross, der står bag dokumentaren ”Fat, Sick and Nearly Dead”.  

Joe Cross levede sit liv på automatpilot, var stærkt overvægtig og medicineret for en alvorlig autoimmun sygdom, der var ved at tage livet af ham. Indtil han en dag fik nok, kvittede den gamle livsstil med alt for meget junkfood og gik på en længerevarende juicekur, som han selv havde planlagt.  

Han rejste gennem USA og filmede alt undervejs, mens han 60 dage i træk juicede sig til et markant vægttab og en langt sundere livsstil. Han købte ind på lokale markeder, fik juicet og drukket kilovis af grøntsager og frugt hver eneste dag, og langsomt blev han sine kilo, symptomer og piller kvit.   

Alt det, Joe Cross lærte på sin fantastiske rejse, har han samlet i Reboot med Joes juicekur. Du får alle Joes yndlingsopskrifter og masser af inspiration til at ændre dine kostvaner og din livsstil. Der er opskrifter og reboot-planer til såvel 3, 5, 10, 15 og 30 dage.  

Juice kan ændre dit liv. Det er aldrig for sent at starte på en frisk!
Beskrivelse kommer snarest.

Relaterede emner

Reboot med Joes Juicekur - Joe Cross

Bog

Reboot med Joes Juicekur - Joe Cross

Joe Cross

”Da jeg lavede min film Fat, Sick & Nearly Dead , var jeg bogstaveligt talt fed, syg og næsten død. Jeg var overvægtig, fyldt med steroider og led af en autoimmun sygdom. Jeg vidste, jeg var nødt til at ændre min livsstil radikalt. Så jeg droppede junkfood og drak udelukkende juicer lavet af friske frugter og grøntsager i 60 dage. Jeg tabte

PeoplesPress.dk
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter