Logo Søg Åben menu
Jørgen Steen Nielsen

Jørgen Steen Nielsen

(f. 1952) er uddannet biolog. Han har i mange år arbejdet som videnskabs- og miljøjournalist ved Dagbladet Information. I perioden 1995-2002 var han avisens chefredaktør. I 2003 modtog han Cavling-prisen for sit journalistiske arbejde. I dag følger han klimaudviklingen tæt for Information og holder samtidig foredrag om, hvad vi hver især kan gøre for at fremme bæredygtigheden.

Jørgen Steen Nielsen er forfatter til bl.a. dobbeltbogen En lille fortælling om overlevelse / En lille guide til overlevelse, udgivet på People's Press 2008.

Jørgen Steen Nielsen er moddtager af Earthcoln første klimapris. Earthcoin er en nystartet, uafhængig, nonprofit organisation, der, gennem salget af en mønt og fordelingen af overskuddet herfra, søger at vække til handling i forsvaret af vores fælles klima.
 

Relaterede emner

En lille guide til overlevelse

Bog

En lille guide til overlevelse

Jørgen Steen Nielsen

En lille guide til / En lille fortælling om 'Overlevelse' Klimaet ændrer sig dramatisk. Kloden bevæger sig mod kritiske smertegrænser. Men det er svært for det enkelte menneske at overskue, hvad forandringerne betyder, og hvad man selv kan gøre for at bremse opvarmningen. Cavlingvinderen Jørgen Steen Nielsen har skrevet en todelt bog, som dels

PeoplesPress.dk
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter