Logo Søg Åben menu
Kaare Sørensen

Kaare Sørensen

Kaare Sørensen, født i Aarhus i 1979, opvokset i Grønland og uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2004. Han har tidligere arbejdet i Nyhedsavisens gravergruppe og har dækket alt fra præsidentvalg i USA til jordskælv i Pakistan. Kaare Sørensen har desuden rejst i blandt andet Libanon, Iran og Yemen.
 
I november 2008 dækkede Kaare Sørensen terrorangrebet i Mumbai for Jyllands-Posten, og som korrespondent i New York dækkede han fra 2009 sagen mod David Headley – blandt andet med syv besøg i Chicago og mere end hundrede artikler.
 
I 2012 kom Kaare Sørensen i besiddelse af tusindvis af private e-mails fra et lukket chatforum, hvor David Headley havde været et yderst aktivt medlem. Deres indhold offentliggøres i denne bog for første gang, og de giver sammen med omfattende research i alle tilgængelige sagsakter og samtaler med en lang række kilder et unikt og tankevækkende indblik i David Headleys ekstreme historie og radikaliserede verdensbillede.
 

Kaare Sørensen arbejder i dag for Jyllands-Postens digitale redaktion på Christiansborg. Han modtog i 2012 Dona-prisen for sin brug af Twitter under kampene på Tahrir-pladsen i Egypten.

Relaterede emner

Halshug

Bog

Halshug

Kaare Sørensen

David Headley vågnede af en drøm. Han havde set den hellige profet Muhammeds grav i Medina. En mand stod ved graven, og da Headley spurgte, hvem den tomme grav ved siden af profeten var til, svarede manden: »Når du dør, så bliver du begravet her.« Osama bin Laden havde også drømme inden større aktioner, og han tillagde dem stor betydning. Headley

PeoplesPress.dk
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter