Logo Søg Åben menu

Kathrine Lilleør

Kathrine Lilleør holder foredrag om religion, H.C. Andersen og den danske folkekirke. 

Kathrine Lilleør er sognepræst ved Slagslunde og Ganløse Kirker ved Stenløse og Ph.D. på en afhandling om H.C. Andersens Eventyr. Hun er kendt i offentligheden som engageret politisk kommentator i diverse medier med fast ugentlig klumme i Berlingske Søndag. 

Hun er tidligere medlem af Etisk Råd, har siddet i bestyrelsen for Danmarks Evalueringsinstitut EVA og har igennem de senere år haft skiftende formandsposter for forskellige udvalg i Undervisnings-ministeriet. 

Kathrine har skrevet "Fra Hjerte til Hjerte, nye tolkninger af H.C. Andersens Eventyr" og sammen med Naser Khader "Tro mod Tro".

Reference udtalelser

 

Relaterede emner

Liv og ledelse

Bog

Liv og ledelse

Kathrine Lilleør

Lars Nørby set af Kathrine Lilleør   Da Lars Nørby Johansen som ny direktør for Falck varslede massefyringer i den gamle, familieejede virksomhed, klappede de ansatte af ham. Hvad er det, han kan? Var han deres bøddel eller deres redningsmand? Forfører eller fører? I sin interview-biografi om manden, der er blevet et symbol pågod virkso

Tro mod tro

Bog

Tro mod tro

Kathrine Lilleør - Naser Khader

Hvad skal den latterlige nadver til for? Hvad kan Kathrine Lilleør bidrage med, når forældre har mistet et barn? Hvor går Naser Khader hen, når han har brug for trøst? Kan kristendommen ikke lide sex? Skal tørklædet forbydes? Skal vi have statsmoskéer i Danmark?... De kunne blive ved. Og det gør de. Da præst Kathrine Lilleør og medlem af

PeoplesPress.dk
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter