Logo Søg Åben menu
Lars Christiansen

Lars Christiansen

Lars Christiansen debuterede på det danske håndboldlandshold i 1992, og har siden spillet 338 landskampe og scoret 1503 mål – begge dele er rekord. Fra 1996 til 2010 spillede han for den tyske klub, SG Flensburg-Handewitt, som han i 2004 vandt det tyske mesterskab med. Han har også været tysk pokalmester, vundet EHF- og City-Cup samt været finalist i Champions League. Ved siden af de mange præstationer på banen har Lars Christiansen været medstifter af CHJ Management, der varetager interesserne for en lang række sportsprofiler.

På trods af de mange titler og rekorder, så har legen og glæden ved spillet altid været den største motivation for Lars Christiansen, og han er ligeledes kendt for sit aldrig svigtende humør, sine mange jokes og sin smittende livsglæde.
Se også:   Website

Relaterede emner

Når sandheden skal frem

Bog

Når sandheden skal frem

Lars Christiansen - Ulrik Jönsson

Når sandheden skal frem  er en hudløst ærlig fortælling om bagsiden af medaljen for den tidligere håndboldspiller Lars Christiansen. Fra en glamourøs tilværelse som feteret sportsstjerne blev hans liv pludselig vekslet til et som alenefar, og han blev ramt af stress og dødsangst. Udenpå fik han EM-guldet hængt om halsen, men indeni var der

PeoplesPress.dk
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter