Logo Søg Åben menu
Lori Nelson Spielman

Lori Nelson Spielman

Lori Nelson Spielman fandt, da hun var i midten af fyrrerne, en liste med livsmål forfattet af hende selv som 􀀂 ortenårig. Dengang drømte hun om at rejse til Europa, at blive lærer, få en hund og en hest og bo i et hus, hun selv havde tegnet. Listen fik Lori til at reflektere over, hvordan hendes liv ville have set ud, hvis hun havde fulgt den til punkt og prikke, hvilke drømme holdt vand, og hvilke havde ændret sig.

De tanker om, hvad drømme er gjort af, inspirerede hende til at skrive en historie, som blev hendes debutroman I morgen kommer en ny himmel.

Romanen er i dag udgivet i mere end tredive lande og er blevet en international bestseller.

Ud over at skrive arbejder Lori som lærer (et af målene på listen!), hun elsker at rejse, løbe og læse, og i øjeblikket skriver hun på sin tredje roman. Hun bor i Michigan med sin mand, uden hund og hest, men med en forkælet kat.

Relaterede emner

I morgen kommer en ny himmel

Bog

I morgen kommer en ny himmel

Lori Nelson Spielman

Bretts mor, Elizabeth, ligger for døden. Elizabeth ved, at datteren ikke er lykkelig, selvom det umiddelbart kan se sådan ud. Hvordan kan en mor gøre en forskel, når hun kun har kort tid tilbage at leve i?  Efter morens død får Brett  en lille, gulnet seddel af advokaten, der bestyrer boet. Det er en liste med de drømme, Brett har sk

Den søde tilgivelse

Bog

Den søde tilgivelse

Lori Nelson Spielman

Der er en ny landeplage undervejs. Tilgivelsessten, der sendes fra person til person, som de engang så forhadte kædebreve, med et brev og to udfordringer: tilgiv og søg tilgivelse. Tv-vært Hannah Fahr er ikke hoppet med på bølgen. Hun fik faktisk tilsendt to sten og et brev for et par år tilbage, men stenene ligger stadig i skuffen derhjemme, og d

PeoplesPress.dk
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter