Logo Søg Åben menu
Maite Carranza

Maite Carranza

(f. 1958) er en catalansk børne-ungdomsforfatter, der, som en af de få, skriver sine bøger på catalansk. Carranza indledte sin karriere med et job som folkeskolelærer men udgav i 1986 sin første roman. I dag har hun publiceret over 40 bøger, herunder også nogle voksen-bøger, samt skrevet en del manuskripter til både tv og teater. Hendes bøger er oversat til bl.a. spansk, engelsk, tysk, hollandsk, portugisisk, græsk og slovakisk, og hun har hertil vundet et utal af priser - bl.a. den højt estimerede Serra d'Or Critics' Prize i Spanien.
 

I dag bor Maite Carranca i Barcelona, hvor hun ved siden af sin forfattergerning underviser i manuskriptskrivning ved det uafhængige universitet i Barcelona.

Relaterede emner

Heksenes krig - bind 2: Isørkenen

Bog

Heksenes krig - bind 2: Isørkenen

Maite Carranza

Heksenes krig er en storslået, dramatisk og moderne fortælling om en 14-årig piges skæbnerejse. Trilogien lukker læseren ind i en verden af legender, klaner og kampe om liv og død. Genren er magisk realisme.   Spådommen er gået i opfyldelse, og Omar-heksenes klaner retter nu blikket mod Anaid. Hun er den udvalgte med det ildrøde hår, forudb

Heksenes krig - bind 1: Hunulvens klan

Bog

Heksenes krig - bind 1: Hunulvens klan

Maite Carranza

Den catalanske forfatter Maite Carranzas trilogi, Heksenes krig , der er oversat til over 20 sprog, udkommer nu på Phabel med første bind i oktober 08 og de efterfølgende to bind i henholdsvis februar og oktober 09.   Den 14-årige Anaíd har hele sit liv boet i en afsides beliggende landsby i Pyrenæerne sammen med sin mor, den karismatiske,

Heksenes krig - bind 3: Odis forbandelse

Bog

Heksenes krig - bind 3: Odis forbandelse

Maite Carranza

Anaid erfarer, at hun spiller en central rolle i krigen mellem de to hekseklaner: de grusomme Odisher og de milde Omarer. Hun er mod sin vilje blevet udpeget som den udvalgte, der skal føre magtens scepter. Missionen lyder på, at hun skal destruere Odisherne og således afslutte heksenes krig, så Omarerne, og dermed menneskeheden, kan leve i fred.

PeoplesPress.dk
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter