Logo Søg Åben menu
Majken Matzau

Majken Matzau

Majken Matzau er en af danmarks førende erhvervspsykologer og stresseksperter, og hun har siden 1997 udført erhvervsrettet psykologarbejde samt udviklet og ledet lederudviklingsprojekter for en lang række nationale og internationale virksomheder. Majken har gennem de sidste 15 år lært tusindvis af ledere og medarbejdere at meditere gennem hendes arbejde som rådgiver, underviser og foredragsholder. 

Majken Matzau er forfatter til bøgerne Stressfri på tolv uger eller mer’ samt Stresscoaching – coaching i grænselandet, samt en lang række artikler og klummer i førende fagtidskrifter og medier, hvor hun også fungerer som ekspert i stress. 

Majken er til daglig direktør og indehaver af virksomheden Matzau Erhvervspsykologer i København, som beskæftiger sig med stress, meditation og coaching.
Se også:   Website   -   Facebook

Relaterede emner

Rigtige mænd går også i sort

Bog

Rigtige mænd går også i sort

Majken Matzau - Umahro Cadogan

Flere end tre gange så mange mænd som kvinder begår hvert år selvmord som følge af ubehandlet stress og depression, hvilket skyldes, at mænds psykiske problemer ikke opdages i tide. I  Rigtige mænd går også i sort  afsøger den erfarne erhvervspsykolog Majken Matzau samt ernæringsekspert Umahro Cadogan, hvilke myter og årsager, der ligge

Stressfri - på tolv uger eller mer'

Bog

Stressfri - på tolv uger eller mer'

Christina Bølling - Majken Matzau

"Selv om stress rammer både mænd og kvinder, håndterer vi det forskelligt. Det er også forskellige ting, der stresser os – naturligvis. Det er oftest kvinder, som oplever, at deres stress i høj grad er knyttet til den svære balance, det er at få arbejds- og familielivet til at hænge sammen. (…) Kvinder rammes oftere af stress end mænd. Det er ikke

PeoplesPress.dk
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter