Logo Søg Åben menu
Marie Holm
Send en foredragsforespørgsel
Tilmeld nyhedsbrev fra Artpeople Foredrag

Marie Holm

Marie Holm (født 1978) er madskribent, forfatter og madmodeekspert - med en sød mission om at få buddingen tilbage på bordet. Marie er oprindeligt uddannet fra Københavns Universitets Institut for Litteraturvidenskab, er tidligere magasinjournalist og restaurantanmelder og har i de senere år arbejdet som kogebogsredaktør for blandt andre Claus Meyer, Morten Heiberg og The Coffee Collective. Sideløbende skriver hun om mad, vin og kaffe i magasiner og for fødevarevirksomheder og holder derudover foredrag og buddingsmagninger. 

Marie er desuden forfatter til den kombinerede kogebog og essaysamling, Foodie.
 
Læs mere på madskriv.dk og find Marie Holm på Facebook og Instagram.

Se også:   Facebook

Relaterede emner

Budding & andre dirrende desserter

Bog

Budding & andre dirrende desserter

Marie Holm

BUDDINGEN TILBAGE PÅ BORDET!    Har du nogensinde smagt en hjemmelavet budding? Ikke sådan én, der kommer fra en pulverpose, men en smuk, skælvende cremesag af den slags, der er lavet på gammeldags manér af æg, sukker, mælk og fløde …  I Budding & andre dirrende desserter finder du både klassiske bud

Flere dirrende desserter

Bog

Flere dirrende desserter

Marie Holm

ENDNU MERE BUDDING PÅ BORDETElsker du også dirrende desserter? Har du lyst til at lave cremekunstværker, der helt enkelt er bygget af æg, mælk, frugt og fløde? Danmarks buddingdronning, Marie Holm, tager i Flere dirrende desserter over hvor bestselleren Budding & andre dirrende desserter slap, og viser dig, hvordan du kan lave endnu flere sj

Croque Monsieur

Bog

Croque Monsieur

Marie Holm - Morten Lindberg

KÆRE LÆSERTænk engang, hvis du boede i Paris. Hver morgen vågnede i dine bløde, varme og omfavnende edderdunsdyner til lyden af en spruttende espressokande, duften af friskbagt brioche og bevidstheden om, at byernes by ventede uden for de tunge velourgardiner.Med sine fine, elegante frokoster, litterære saloner, brokadetapeter, røde læber, grammofon

Foredrag

FOOD WALK ’N’ TALK

Marie Holm

I en tid hvor kvalitetsfødevarer og Michelinrestauranter er blevet en vigtig del af dansk branding såvel udadtil som indadtil, og hvor både virksomheder og private bliver påvirket af de nye madstrømninger, er det ikke altid nemt at overskue, hvor det alt sammen bevæger sig hen – og ikke mindst; hvor du selv skal bevæge dig hen, for at få en bid af

Foredrag

Fnis og spis – buddingen tilbage på bordet!

Marie Holm

Det er de færreste mennesker, der kan se på en budding i blævrende bevægelse, uden at smile. Desværre er det også de færreste, der har smagt en budding, af den slags, der IKKE starter med en pulverpose, og det skal der laves om på! Fnis og spis – buddingen tilbage på bordet er et rystende uhøjtideligt og dirrende dejligt foredrag med kogebogsf

PeoplesPress.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter