Logo Søg Åben menu
Mette Lisby

Mette Lisby

Mette Lisby er standup komiker, skuespiller, tv-vært og forfatter. Mette har bl.a. været vært på tv-programmer som "Linen ud”, "Ugen der gak”, "FC Lisby” og "Go ‘Morgen Danmark.


Man har også kunnet opleve Mette som Juliane i filmatiseringerne af Jane Aamunds bøger "Klinkevals” og "Juliane”, en rolle Mette blev Robert nomineret for. På den internationale comedyscene har Mette optrådt på engelske BBC og amerikanske Comedy Central, samt ved comedy festivaler i London, Amsterdam, Edinburgh, Miami og Asien. 


I 2013 var Mette igen på Danmarksturné med stand up showet "F#CK! Jeg er i 40’erne”. Showet havde Mette skrevet sammen med Jesper.

Mette Lisby er en af vore allermest populære og skattede stand-uppere og konferenciers.
 
Mette bor i Los Angeles men er dog jævnligt i Danmark, ligesom hun slår sine folder som ugentlig klummeskribent i Søndagsavisen.
 
Se også:   Website

Reference udtalelser


Relaterede emner

Det er svært at bevare pessimismen ... men jeg prøver!!

Bog

Det er svært at bevare pessimismen ... men jeg prøver!!

Mette Lisby

Komiker og tv-vært Mette Lisby har samlet en række af sine klummer fra de seneste år i denne bog, hvor du blandt mangt og meget får svaret på, hvem der gemmer sig bag pseudonymet MITAAA, og hvad 12-årige i dag tænker om 1980’erne (”Havde I egentlig fjernsyn dengang?”).     ”Jeg elsker at dele holdninger, betragtninger og

PeoplesPress.dk
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter