Logo Søg Åben menu
Michael Larsen

Michael Larsen

(f. 1961), er uddannet journalist. Den navnkundige kritiker Poul Borum havde navne som Finn Søeborg, Leif Panduro og Dickens fremme ved modtagelsen af forfatterens humoristiske debutroman Med livet i hælene.

Men allerede med sin anden roman, Uden sikker viden, afsøgte Michael Larsen nye sider af forfatterskabet. Den dystre spændingsroman høstede anerkendelse i aviser verden over - lige fra The Washington Post til Le Monde - og blev solgt til udgivelse i over 20 lande. Siden fulgte Slangen i Sydney og Femte sol brænder – spændingsromaner hvor forfatteren forankrede plottet i et avanceret videnskabeligt stof, bl.a. herpetologi og arkæoastronomi. Spændingsromanerne blev Michael Larsens store kommercielle gennembrud, og de blev solgt til oversættelse verden over.

I 2006 slog forfatteren sig ned på Ærø med sin familie, og året efter gik han igen nye veje, da han udsendte kunstbogen Ærø i tanke og streg med egne akvareller af og tanker om øens helt exceptionelle skønhed.

Senest har Michael Larsen markeret sig med tobindsværket Den store tid. Dannelsesromanen om den unge Lars Mikkelsen og hans favntag med intriger og magtkampe i 1880’ernes København blev prisbelønnet allerede inden andet bind udkom i 2008, og det historiske værk har både forarget og begejstret i sin alternative udlægning af et centralt kapitel i den danske, litterære kanon.

Læs mere om Michael Larsen her www.millelarvik.dk

Og www.michaellarsen.blogspot.com

Relaterede emner

Den store tid - Aftenlandet

Bog

Den store tid - Aftenlandet

Michael Larsen

Første bind af tobindsværk, og første bog i fire år fra en af Danmarks få forfattere med international succes. Efter thrillerne Uden sikker viden og Slangen i Sydney har Larsen skrevet sin første historiske roman, men lur os, om ikke spændingselementet alligevel har en fremtrædende plads i fortællingen. I vinteren 1878 rystes København af et bruta

Den store tid - Stormen

Bog

Den store tid - Stormen

Michael Larsen

Det længe ventede andet og sidste bind af føljetonromanen om Lars Mikkelsens liv og skæbne i København på tærsklen til den moderne tid. I årene omkring 1880 skræmmer en uhyggelig seriemorder københavnerne fra vid og sans. De brutale og gådefulde pigemord kaster mistanker i alle retninger. Men i det skjulte udkæmpes et andet blodigt spil - spill

PeoplesPress.dk
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter