Logo Søg Åben menu
Mikkel Friis-Holm

Mikkel Friis-Holm

Mikkel Friis-Holm er uddannet kok hos bl.a. Jan Cocotte Pedersen. Da Mikkel arvede sin morfar, skyndte han sig at blive chokoladeimportør, før han brugte pengene til noget ufornuftigt. I samarbejde med den amerikanske chokoladeproducent Scharffenberger, chokoladefabrikken Bonnat i Frankrig, Xoco Kakao i Nicaragua, Danida og en række kakaobønder i Nicaragua og Honduras har han udviklet sin egen chokolade, Friis-Holm Ren Mørk Chokolade.

Når Mikkel ikke skriver chokoladebog, driver han firmaet Friis-Holm, der sælger og producerer fantastiske gourmetvarer, har halvpart i Københavns eneste økologisk certificerede kantine, er kogemand til bryllupper og fester og holder foredrag om chokolade for gud og hver mand.

Relaterede emner

Chokolade

Bog

Chokolade

Mikkel Friis-Holm

Denne bog tager læseren med til Nicaraguas og Honduras’ tropiske regnskov for at fortælle, hvor og hvordan chokolade bliver til. Det begynder med en blomst, der forvandles til bønne og fuldender sin rejse som chokoladeplade. Bogen forklarer, hvad god chokolade er, og hvorfor mørk chokolade måske er sundt. Men hovedparten af bogen er lettilgæng

PeoplesPress.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter