Logo Søg Åben menu
Morten Beiter

Morten Beiter

Morten Beiter er født 1964 i Ringkøbing og uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1991. Som ganske ung begyndte han at rejse til Italien for at studere italiensk sprog og samfundsforhold og var gennem 1990erne og indtil 2005 udlandskorrespondent for Berlingske Tidende og tilknyttet en række andre danske blade med skiftende baser i Syd- Mellem- og Norditalien.

 
I dag er han bosat i Danmark som featurejournalist for Berlingske Tidende. I 2006 modtog han den journalistiske hæderspris De Berlingske Journalisters Pris. Har tidligere udgivet reportagebogen ”Vejen til Napoli” samt været medforfatter på bogen ”Goethe i Italien,” begge på forlaget Lindhardt og Ringhof.

Relaterede emner

Mand af ære

Bog

Mand af ære

Morten Beiter

Dette er historien om Claudio. Han kunne slå ihjel med koldt blod, drevet frem af et begær om rigdom og respekt, men i dag ved han ikke, hvordan han skal bekende sin fortid over for sine børn.   Mand af ære er skrevet af journalist Morten Beiter. Det er ikke en roman, men en dokumentarbog om Beiters møde med Claudio Severino Samperi, en

PeoplesPress.dk
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter