Logo Søg Åben menu
Niels Holck

Niels Holck

Niels Holck, forfatter til bogen De kalder mig terrorist (2008), beretter om konkrete løsninger på de store udfordringer Danmark og verden står overfor baseret på hans liv på kanten. Fra kanten ses tingene i andre perspektiver, specielt når man lever med en udlevering til det værste fængsel i verden som en daglig mulighed.

Niels blev kendt som Barfodsrøveren tilbage i 1982, som var starten på 14 års rejsen i integreret udviklingsarbejde, fra skoler i Guatemala; landbrugsprojekter i Indien, Tiger konferencer i Rusland til deltagelse i det globale NGO netværk, frem til at blive kaldt alt fra terrorist til frihedskæmper i de danske medier i de sidste 12 år.
 

Relaterede emner

De kalder mig terrorist

Bog

De kalder mig terrorist

Niels Holck

I 1981, mens resten af danskerne spiser andesteg, beslutter en ung mand fra Års, at han vil vie sit liv til at hjælpe de fattige og forfulgte. En rejse har bragt ham tæt på de sultende i Calcuttas slum og på verdens ulighed. Konfronteret med den ekstreme fattigdom træffer han et valg: han vil kæmpe for de fattiges ret verden over – også hvis det b

PeoplesPress.dk
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter