Logo Søg Åben menu
Ole Sørensen

Ole Sørensen

Født i 1955 i Asferg ved Randers. Fik rigtig vind i sejlene i 1972 på Kogtved Søfartsskole ved Svendborg. På psykiatrisk afdeling i Risskov blev han uddannet plejer. Senere flyttede han tilbage til Sydfyn, og han arbejdede i Svendborgs distrikts pskykiatri i 1987, da det begreb sammen med ‘behandling i eget hjem’ var helt nyt. 
I 1996 var han med til at skabe socialpsykiatri for første gang på Langeland. Ved siden af sit fuldtidsjob har han arbejdet som skovarbejder og lastbilchauffør, og med sin ekskone har han to voksne sønner. Han har en tidligere plejedatter, der er nuværende datter, og de tre søskende arbejder også med syge og sårbare mennesker.

Relaterede emner

Kom nu ned på jorden

Bog

Kom nu ned på jorden

Ole Sørensen

”Rebellen fra Langeland” bor på Sydfyn og er oprindeligt fra Kronjylland. Ole Sørensen hedder han, og selv synes han, det er skørt at blive kaldt ”rebel” for at behandle andre mennesker ordentligt. I skolegården gik han i kødet på dem, der var efter de små. I arbejdslivet har han passet på de mest udsatte i samfundet, og derhjemme har han give

PeoplesPress.dk
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter