Logo Søg Åben menu
Poul Berg

Poul Berg

(f. 1970) er dansk manuskriptforfatter og filminstruktør og har bl.a. skrevet manuskripter til børne Tv-serier der er blevet sendt på DR. Poul Berg har debuterede med novellefilmen True Story, både vist i biografer og på DR2. Yderligere har han skrevet flere kortfilm, som han også instruerede, bl.a. tv-serien Ras og Kathy (2002), og har siden skrevet manuskripter til tv-julekalenderen Absalons Hemmelighed (2006), og tv-serien Limbo (2012).

 

I november 2014 udkom hans roman Tidsrejsen, som er bogen bag DR’s næste julekalender der bliver vist på DR 1 til december i 2014. Kurt Ravn, Stine Stengade, Lars Knutzon og Sigurd le Dous spiller hovedrollerne i denne nye jule tv-serie, instrueret af Kaspar Munk.

 
Forfatter til børnebogen Tidsrejsen, som udkom på People'sPress 11/11-2014.

Relaterede emner

Tidsrejsen

Bog

Tidsrejsen

Poul Berg

Hvordan vil fremtiden se ud, hvis vi ændrer på fortiden?   Videnskabsnørden Sofies største ønske er, at hendes mor og far finder sammen igen, så de kan fejre jul sammen som en familie.     Den første december får Sofie en gyro, hun skal forsøge at lave færdig. Hvis den kommer til at virke, gør gyroen d

PeoplesPress.dk
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter