Logo Søg Åben menu
Rasmus Bo Bojensen

Rasmus Bo Bojensen

Sans for chokolade fik Rasmus Bo Bojesen, da han for mange år siden blev oplært i Monsieur Bernachons lille chokoladeværksted i Frankrig. Siden har chokolade været hans hjertebarn, og han har udviklet sin egen hjemmelavede chokolade helt fra grunden.

Ved Gourmand World Cookbook Award i Paris den 6. marts 2012 vandt Rasmus Bo Bojsens bog Sans for chokolade den prestigefyldte pris Best in the World i kategorien Chocolate.

Relaterede emner

Sans for chokolade

Bog

Sans for chokolade

Rasmus Bo Bojensen

Sans for chokolade fik Rasmus Bo Bojesen, da han for mange år siden blev oplært i Monsieur Bernachons lille chokoladeværksted i Frankrig. Siden har chokolade været hans hjertebarn, og han har udviklet sin egen hjemmelavede chokolade helt fra grunden. I denne bog bringer han en række af sine allerbedste opskrifter på såvel drikke,kager, des

PeoplesPress.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter