Logo Søg Åben menu
Rasmus Leck Fischer

Rasmus Leck Fischer

Før Rasmus blev udlært på Søllerød Kro, arbejdede han på Michelin-restauranten Chez Bruno i Lourges uden for Nice hos den navnkundige "Trøffelkonge”. Han har arbejdet på den 3-stjernede Michelin-restaurant Martin Berasetegui i San Sebastian og arbejder nu som souschef på Dragsholm Slot, der i høj grad har rundet hans tilgang til det nordiske køkken og sæsonernes gastronomiske skiften. Samtidig med arbejdet på Dragsholm Slot har Rasmus de seneste tre år været en del af konceptet NaCL (showcooking.dk), der laver pop up-restauranter med kreativ og underholdende mad.

Relaterede emner

Ukrudt

Bog

Ukrudt

Katja Dahlberg - Rasmus Leck Fischer

I midten af 1700-tallet blev det hidtil vildeste oplysningsprojekt sat i sving med det botaniske pragtværk Flora Danica. Her fik danskerne vilde urter på verdens fineste porcelæn. Alligevel skulle der gå mere end 300 år, før nordiske urter kunne vise sig på de fine restauranter. Siden har nordisk mad gået sin sejrsgang verden over, og så er resten

PeoplesPress.dk
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter