Logo Søg Åben menu
Richard Béliveau

Richard Béliveau

Richard Béliveau er anderkendt kræftforsker og har sammen med Denis Gingras sat sig for at gennemgå, hvad man i dag ved om sammenhængen mellem kræft og den mad, vi spiser.

Relaterede emner

God mad mod kræft

Bog

God mad mod kræft

Denis Gingras - Richard Béliveau

" God mad mod kræft forklarer, hvordan vores organisme fungerer, og hvorfor de enkelte råvarer kan gøre en forskel. I den vestlige verden er antallet af kræftsygdomme stigende. Men det er muligt at bekæmpe en tredjedel af kræftsygdommene – også før de overhovedet opstår – hjemme fra køkkenet. Suppe med tomater og æbler, indiskinspireret lam, Tex-

Kost mod kræft

Bog

Kost mod kræft

Richard Béliveau

En guide til fødevarer der forebygger. Jordbær hæmmer kræft. Spis tomater mod kræft. Fuldkorn mindsker risikoen for kræft. Rødvin modvirker kræft. Løg kan sænke kræftrisikoen … Historier om fødevarer, der forebygger mod kræft, trækker jævnligt overskrifter i dagblade og magasiner. Den ene undersøgelse afslører ét, mens en anden fortælle

PeoplesPress.dk
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter