Logo Søg Åben menu
Rosita Olsen

Rosita Olsen

Rosita Evarista Buchardt Olsen

Født 2000

 
Siden vi var helt små, har Rosita og jeg haft helt forskellige smagsløg, når det altså kommer til desserter og andre søde sager. Rosita elsker friske bær, citronsorbet og vandmelon, mens jeg mere er til chokoladefondant, nougat og profiteroles med chokoladesauce og en skefuld vaniljeis. Men én ting har vi altid været enige om: God mad! 

Rosita er kunstnerisk, perfektionistisk og går systematisk til værks i et køkken. Hun er typen, der kan tage de enkleste retter og gøre dem til noget helt særligt. Hun har styr på alle teknikkerne, og hun går meget op i kvaliteten af råvarerne. Hendes signaturret her i bogen er raguen. 

Det værste, Rosita ved, er mad, der ikke indeholder kærlighed. Der skal være kælet for smagen og brugt tid på tilberedningen. 

Hun kan blive lidt sur, når hendes gæster ikke vil smage på hendes retter, og når de sidder og kigger skrækslagne på cevichen. De burde ikke være bange, for ærligt talt, så ville Rosita aldrig servere noget, der ikke var i orden og smukt på samme tid. Hun har kun fejlet alvorligt én gang, hvor hun kom fint salt i pandekagedejen i stedet for sukker, men dengang gik hun også i seng med det samme. 



Franciska

Relaterede emner

Bistro

Bog

Bistro

Franciska Olsen - Rosita Olsen

Hvor cool ville det ikke være at smide en ordentlig bunke krabbekløer på bordet, næste gang du får vennerne på besøg? Eller at im-ponere dit middagsselskab med hjemmelavede nuggets – som helt sikkert er bedre end Mac’ens – efterfulgt af en kage opkaldt efter en russisk ballerina?BISTRO er fuld af opskrifter på den festlige, den søde, den smarte og

PeoplesPress.dk - en del af PeopleGroup
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter