Logo Søg Åben menu
Samuel Rachlin

Samuel Rachlin

(f. 1947), mangeårig udlandskorrespondent for Danmarks Radio og TV2 i Moskva og Washington og en af TV2’s pionerer som den første ankermand på nyhederne.

Han har som journalist beskæftiget sig med mange af vor tids historiske begivenheder som Berlinmurens fald, Sovjetunionens sammenbrud og terrorangrebet på USA den 11. september 2001. I dag arbejder han som skribent, foredragsholder og medie- og kommunikationskonsulent.

Han deler sin tid mellem Washington, København og Trevi i Umbrien og bidrager med kommentarer om aktuelle begivenheder i danske og internationale medier.

Relaterede emner

Mig og Stalin

Bog

Mig og Stalin

Samuel Rachlin

"Der er ikke mange, der har noget at takke Stalin for, men når jeg ser tilbage på min families skæbne, så forstår jeg, at vi er en af de få undtagelser. Vi kunne med fuld ret sige: ’tak, kammerat Stalin, fordi du deporterede os.’ Jeg tror, det tog nogle år for mine forældre at forstå historiens ironi, og at forvisningen til Sibirien havde reddet d

Jeg, Putin

Bog

Jeg, Putin

Samuel Rachlin

Urolighederne på Uafhængighedspladsen i Kiev blev starten på et storpolitisk drama, der udspillede sig midt i Europa og truede med at sætte verdensfreden over styr. ”Det russiske forår” bragte ikke frihed og demokrati til Ukraine, men in vasion, annektering med død og ødelæggelse i sit kølvand. Moskvas mål var at destabilisere Ukraine ved hjælp af

PeoplesPress.dk
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter