Logo Søg Åben menu
Sandra Leigh Draznin

Sandra Leigh Draznin

Sandra Leigh Draznin er kok og forfatter til en lang række madpublikationer og kogebøger, bl.a. Børnenes Restaurant, Æbler og pærer, Kartofler og Kirsebær og blommer.

Hver uge præsenterer hun seks opskrifter i ugebladet Hjemmet under rubrikken ”Rart i en fart”.

Relaterede emner

Gryderetter

Bog

Gryderetter

Sandra Leigh Draznin

Langsom mad er bare den bedste. I sin nye bog, som efterfølger succesen Frikadellebogen, har Sandra Leigh Draznin kogt og braiseret i dagevis, og ud af det er der kommet de skønneste retter så som hjerter i flødesovs, chili con carne, kalvefrikassé, osso buco, ungarsk gullasch, marokkansk tagine, irish stew, coq au vin og mange flere. Gry

Frikadellebogen

Bog

Frikadellebogen

Sandra Leigh Draznin

Danskernes nationalspise må være frikadellen, og mange familier har en opskrift, som er den eneste rigtige opskrift på frikadeller.  Men faktisk behøver den elskede kødbolle ikke være lavet på samme måde hver gang. I denne bog får du 50 opskrifter på traditionelle og utraditionelle frikadeller af alle slags, og i tilgift får du opskrifter

PeoplesPress.dk
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter