Logo Søg Åben menu
Simon Krohn

Simon Krohn

Simon Krohn (f. 1975) er uddannet yogalærer og underviser til dagligt på Hamsa Yoga Studio på Nørrebro. Han er som den første i landet blevet certificeret på det højeste niveau inden for Yoga Alliance.
 
Han er cand.mag. i filosofi med fokus på indisk filosofi og studerede blandt andet et år på Banaras Hindu University i Indien. Simon er efteruddannet i kropsterapi og har deltaget i flere sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter både som testperson og som konsulent. Han har undervist yoga og meditation i mere end 10 år og er en landets mest efterspurgte yogalærere.
 

Klik dig til en 5 min pause her


 

 

Se også:   Website

Reference udtalelser

"Alle taler om mindfulness, mange forsøger at undervise i det, men meget få forstår hvad mindfullness egentlig drejer sig om. Endnu færre kan finde ud af at indvie andre i mindfulness, så det virker. Simon er en af de få, der kan begge dele."
Umahro Cadogan, Ernæringsekspert og forfatter til "Køkkenrevolution”-kogebøgerne
 
"Jeg er glad for det fantastiske samarbejde, jeg har med Simon på vores "Leading Yourself" program. Vores kunder, som er top- og mellemledere er rigtig glade for Simons positive og involverende undervisningsstil. Og han gør det super både på dansk og engelsk."
 Jesper Elling, Leading Partner i The Leadership Company

"Simons teknikker gir mig balance og energi i en ofte presset dagligdag."
Christian Carugatti, Senior Business Consultant
 
"Simon har en fantastisk evne til at se og fornemme, hvad man som enkelt person har brug for - også i en gruppesammenhæng."
Henriette Thuen, Head of International Department, Dansk Byggeri
 
"Simon har givet mig ro og teknikker til at undgå stress, på tidspunkter, hvor det har brændt på."
Jens Christian Bjerregaard, Adm. Direktør, Møbelfirmaet "Sorø"
 
"Jeg har mødt Simon igennem yogaen. Og hvilket møde. Simon underviste i HamsaYoga, og jeg blev hooked med det samme. Til dels på grund af yogaens healende kraft, men nok mest af alt fordi Simons enorme kapacitet, menneskelige indsigt og fysiske intelligens ramte mig med en kraft, der gav styrke både fysisk og psykisk. Simon er en helt enestående yogalærer, der forstår at forene det fysiske med det filosofiske.”
Rikke Baumgarten, Kreativ direktør, Baum und Pferdgarten
 
"Den måde Simon underviser på og de øvelser vi laver er helt fantastiske. Man kan simpelthen mærke at ens krop har så godt af det, både på den ene og den anden måde.”
Jette Dresler, HR Strategic Outsourcing Specialist, IBM Danmark A/S
 

Relaterede emner

Nærmere noget - Filosofien bag yoga

Bog

Nærmere noget - Filosofien bag yoga

Simon Krohn

Yoga bliver ofte forbundet med smidighed, sundhed og stresshåndtering, men de fleste har alligevel en fornemmelse af, at yoga er langt mere og dybere end det. Men hvad er dette dybere lag? Og hvordan kan yogastillinger og meditationsøvelser have eksistentiel betydning?   Nærmere noget er en introduktion til de filosofiske tanker, der ligger

PeoplesPress.dk
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter