Logo Søg Åben menu
Thomas H. Cook

Thomas H. Cook

(f. 1947), prisbelønnet amerikansk krimiforfatter, bosiddende i Cape Cod og New York. Debuterede i 1980 og har udgivet mere end 25 værker. Vandt USA’s største krimipris, The Edgar Allan Poe Award, for romanen Affæren i Chatham (1996), som nærværende roman, Rødt efterår, ligeledes var nomineret til.

Rødt efterår er fra 2005 og nævnes af mange som Cooks bedste roman. Ud over The Edgar Award var den indstillet til de prestigefyldte priser The Duncan Lawrie Dagger og The Anthony Award og vandt The Barry Award samt The Martin Beck Award for bedste udenlandske krimi i Sverige.

Thomas H. Cook er vidt og bredt regnet som en af suspensegenrens store nulevende mestre. I de senere år er han brudt igennem uden for USA. I Frankrig, Japan og England.

Relaterede emner

Rødt efterår

Bog

Rødt efterår

Thomas H. Cook

Eric Moore lever et fredeligt liv med sin familie i en lille amerikansk by. Men en aften skal hans teenagesøn Keith babysitte den otteårige Amy Giordano hos en af naboerne. Morgenen efter er Amy forsvundet, og Eric er ikke sikker på, at hans søn er uskyldig. Fanget i en sump af tvivl og løgne skal Eric finde ud af, hvad der er sket med Amy Giord

PeoplesPress.dk
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter