Logo Søg Åben menu
Ulrik Wilbek

Ulrik Wilbek

Ulrik Wilbek er alle tiders mest succesrige danske håndboldtræner. Indtil OL i Beijing i 2008 havde han som træner ikke havde deltaget i en VM-, EM- eller OL slutrunde uden at vinde medaljer.
 

Han er i dag landstræner for herrelandsholdet. Han har skabt store resultater med dame- og herrehold, såvel danske landshold som i Viborg HK.

 
Endvidere har han i en periode været fremtrædende lokalpolitiker i Viborg Kommune for Venstre, og han har skrevet bøger om sine oplevelser med håndhold samt om ledelse, hvilket bl.a. danner grundlag for den betydelige efterspørgsel for Ulrik som foredragsholder. Han er forfatter til bøger som Forskellighed gør stærk - ledelse med et menneskeligt ansigt (1997), Tro på dig selv - min vej til at udvikle og motivere mennesker (2006 på People’sPress) og Gør en forskel (2010).


 

Relaterede emner

Tro på dig selv

Bog

Tro på dig selv

Ulrik Wilbek

Min vej til at motivere og udvikle mennesker HVAD SKAL DER TIL FOR AT TRO PÅ SIG SELV?   Motivation! Denne drivkraft er nødvendig, hvis du skal sætte dig mål og være i stand til at udvikle og flytte dig. Ulrik Wilbek, landstræner for håndboldherrerne, fortæller, hvordan du fremmer motivationen, den daglige præstationslyst og udvikler tro

Det er ikke held det hele

Bog

Det er ikke held det hele

Flemming Toft - Ulrik Wilbek

FLEMMING TOFT SÆTTER SCENEN – ULRIK WILBEK FYLDER DEN UD.   I denne bog får vi for en sjælden gangs skyld mennesket Wilbek på tætteste hold. „Kender vi den rigtige Wilbek?" spørger Flemming Toft. „Nej, det gør I nok ikke," svarer Wilbek. Det er begyndelsen.   DET ER IKKE HELD DET HELE er en snak om rigtig meget andet

PeoplesPress.dk
Telefon: +45 3311 3311 - E-mail: info@peoplespress.dk
Facebook Twitter